Известие

Collapse
No announcement yet.

Обява за 159 1.9 бензин и дизел в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

.....колеги привет отново....и понеже следя пазара на Алфите 159 в БГ защото скоро мисля да слагам главата в торбата вижте на какво "явление" попаднах: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...192&f1=details - тази кола преди няма и месец се продаваше за 16 999 лева ходих да я гледам и писах с колегата Mury с който запознанството ми предстои. На какво може да се дължи тази доста забележима промяна в цената - ходих да гледам колата и като цяло имаше нужда от обслужване и нови гуми?? За какво иде рече и да продължавам ли да си мисля да пътувам до Германия и от там да си купя Алфетката?......

Comment

Ако си сериозен, отиди с парите и ще купиш колата за под 13'000лв.
      В Германия за същите пари ще си купиш същия кош.... спести си пътя и занимавката! Тази я заведи в доверен сервиз и направете обстоен преглед - другото е късмет
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от luchobg Покажи съобщение
        да продължавам ли да си мисля да пътувам до Германия и от там да си купя Алфетката?......
        Мислиш в правилна посока. Никой няма интерес да внесе свестна Алфа в България.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
        X